Luisterkind-afstemming aanvragen

Afstemming aanvragen

Luisterkind-afstemming aanvragen

Wil je graag een afstemming aanvragen? Vul dan hiernaast het formulier in.

Na het invullen van het formulier zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je krijgt dan verdere informatie over wat je wel en niet kunt verwachten en hoe de betaling plaats zal vinden.

Soort afstemming

7 + 8 =

Luisterkind-afstemming aanvragen

Wil je graag een afstemming aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in.

Na het invullen van het formulier zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je krijgt dan verdere informatie over wat je wel en niet kunt verwachten en hoe de betaling plaats zal vinden.

Soort afstemming

10 + 15 =

Meer informatie?

Heel erg bedankt dat je deze afstemming hebt gedaan. Erg fijn, aangezien je ook schrijft dat Joep niet zo’n prater is het voor mij ook vaak puzzelen wat er in zijn hoofd omgaat. Wat jij benoemd is dus zeker van toepassing en zie ik geregeld gebeuren.

Zeker ook Joep is en zal nog voor mij een puzzel blijven. Daar de ruimte voor nemen zal de grootste en mooie uitdaging zijn.

Moeder over afstemming op zoon van 5,5 jaar

Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode

Tijdens een Luisterkind-afstemming stem ik, op afstand, in de energie af en ga ik in gesprek met jou of je kind. We kijken samen wat er aan de hand is en wat er nodig is om veranderingen door te voeren. Ik luister en jij geeft de antwoorden, tips en handvaten.

Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen. De naam lijkt te doen vermoeden dat het alleen voor kinderen is, maar dat is zeker niet waar. Ik kan op iedereen van 0 tot 100 jaar afstemmen met de Luisterkind Methode. Tijdens een afstemming gaan we naar een diepere laag in het onderbewustzijn.

Meer informatie?