Ervaringen Luisterkind

Ervaringen Luisterkind

Luisterkind Ervaringen

Waar we tot kortgeleden nog niet zo’n goed beeld hadden bij wat een Luisterkindwerker precies doet en hoe dit een waardevolle toevoeging kan zijn, willen we je nu graag bedanken voor de mooie afstemming van Stijn.

Zo herkenbaar maar tegelijkertijd ook met nieuwe inzichten. Het is fijn om bevestigd te hebben wat wij al die tijd al voelden, dat hij het fijn heeft bij ons op de boerderij en dat dit echt zijn thuis en zijn plekje is. Het behulpzaam zijn en altijd willen helpen herkennen we zeker, maar dat dit nog niet lukt merken wij ook. Aan de hand van de afstemming proberen we hierin soms een middenweg te zoeken zodat hij op zijn manier toch het gevoel heeft dat hij kan helpen.

Zijn enorme driftbuien zijn voor ons op dit moment soms frustrerend omdat we hem graag willen begrijpen en helpen maar niet goed weten hoe. Wat wij uit de afstemming halen is dat hij ook onze emoties goed aanvoelt en dat hij reageert op onze stress, energie en liefde. Hoe meer rust en liefde wij geven, hoe meer we terugkrijgen.

Dagmar over de afstemming op haar zoontje Stijn van 1,5 jaar

Prachtig! Heel herkenbaar en met veel respect geschreven ❤️ erg blij mee. Dankjewel!

Reactie van Femke (21 jaar) na een afstemming voor zichzelf

Heel erg bedankt dat je deze afstemming hebt gedaan. Erg fijn, aangezien je ook schrijft dat Joep niet zo’n prater is het voor mij ook vaak puzzelen wat er in zijn hoofd omgaat. Wat jij benoemd is dus zeker van toepassing en zie ik geregeld gebeuren.

Zeker ook Joep is en zal nog voor mij een puzzel blijven. Daar de ruimte voor nemen zal de grootste en mooie uitdaging zijn.

Moeder over de afstemming op haar zoon Joep van 5,5 jaar

Bedankt voor het mooie verslag over Iris. Veel herkenbaar, mooi opgeschreven! Leuk om te lezen vanuit Iris. Ik vond het leuk om te ervaren.

Moeder over de afstemming op haar dochter Iris van 2 jaar

Super bedankt voor je afstemming. Zo fijn om even weer terug te kunnen schakelen naar wat we eigenlijk al hebben. Dat het gewoon even weer duidelijk gemaakt wordt met deze afstemming. Ik heb het al een klein beetje ook met Jesper door genomen en hij zei ook dat onze communicatie inderdaad goed is zoals het nu is. 
 
Enne… heb vanmorgen al heel wat grapjes met Jesper gemaakt en de twinkeling in zijn ogen meerdere malen gezien en van kunnen genieten. 
 
Heel erg bedankt voor deze mooie familieverbond afstemming!!
Moeder over de familieverbond afstemming op haar en haar zoon

Wow wat geweldig om dit te lezen! Echt heel bijzonder, bijzonder mooi! Heel erg bedankt dat je dit wilde doen. Mooi zo uitgebreid het gevoel en beleving van Janne te lezen. Sommige dingen kan ik zien maar er staan ook veel nieuwe dingen in.

Bedankt voor deze fijne afstemming. Zo goed om alles “op een rijtje” te lezen wat Janne bezighoudt en wat ze wil. Fijn dat je het zo duidelijk en overzichtelijk hebt opgeschreven. Heel fijn.

Moeder over de afstemming op haar dochter Janne van 3,5 jaar

Dankjewel voor de treffende afstemming. Ik kan mezelf hier zeker in vinden. Dat ik altijd maar doorga en dus wat meer rust mag nemen en mag stilstaan bij alles wat ik al heb bereik is zeker iets waar ik probeer mee aan de slag te gaan.

Nogmaals bedankt voor de afstemming en de inzichten en tips die erin staan.

Reactie van Suzan (49 jaar) na een afstemming voor zichzelf

Even een eerste reactie, want ik lees de afstemming steeds weer opnieuw. Steeds zijn er weer andere dingen die mij raken! Er zitten hele mooie boodschappen in, wat ons meer sturing geeft.

We vinden nu ook echt wel, dat al Stan rustiger is. Wat beter in z’n vel! Ik heb wel het gevoel dat hij zich gehoord voelt. Ook richting zijn vader lijkt het beter te gaan.

Ik ben heel erg benieuwd wat deze afstemming ons nog meer mag geven!

Moeder over de afstemming op haar zoontje Stan van 3,5 jaar

Dank voor je uitgebreide beschrijving! Heel fijn om te lezen dat Eva zich thuis voelt bij ons. Wij zijn ook erg blij met dit nieuwe lieve meisje die ons kan verrijken met haar glimlach en dikke knuffels, nu al!

Moeder over de afstemming op haar dochtertje Eva van 2 maanden

Ach wat ontzettend leuk om deze te lezen, krijg een lach op mijn gezicht! M’n hart stroomt over van liefde.

Reactie van moeder na een Mini Luisterkind-afstemming voor haar zoontje van 1,5 jaar

Zooooo, spijkertje op zijn kop. Precies wat momenteel speelt. Fijn om te lezen, dank je wel! ❤️

Reactie na een Mini Luisterkind-afstemming

Hartstikke bedankt voor de luisterkind afstemming van Jill.
Heel herkenbaar hoe ze naar voren komt en wat ze met jou heeft gedeeld. Met de handvaten die je benoemd hebt gaan we mee aan de slag en hopen dat we Jill hierin beter gaan begrijpen en haar kunnen helpen en sturen.
Deels hadden we al door hoe ze tegen de grote wereld aan keek maar dit geeft ons wel de bevestiging en de mogelijkheden om haar hierin te begeleiden.
Moeder over de afstemming op haar dochter Jill van bijna 3 jaar

Jaa, heel erg mooi om dit lezen. Zo herkenbaar alles. Eigenlijk voelde ik al dat het juist over dit stuk mocht gaan ipv over werk. 
Het komt allemaal goed binnen en ik moet het nog allemaal laten landen. Ik ben er erg blij mee! Het geeft weer wat duidelijkheid.
Heel erg bedankt Inske!
Reactie van Kelly (32 jaar) na een afstemming voor zichzelf

|

Omdat iedereen het verdiend om naar geluisterd te worden

Meteen een Luisterkind-afstemming aanvragen of heb je nog vragen?

Afstemming aanvragen of nog vragen?

Luisterkind Methode

De Luisterkind Methode

Tijdens een Luisterkind-afstemming stem ik in de energie af en ga ik in gesprek om te horen wat jij of je kind te vertellen heeft en de proberen we de antwoorden op jouw vragen helder te krijgen en daar waar mogelijk direct veranderingen door te voeren. 

Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen. Ook al lijkt de naam doen vermoeden dat het alleen voor kinderen is. Iedereen van 0 tot 100 jaar kan een afstemming aanvragen. Dit kan omdat we tijdens de afstemming naar een diepere laag in ons onderbewustzijn gaan.